La revolució de les dones al Kurdistan

La revolució de les dones al Kurdistan: crònica d’un viatge en cinc estacions

Mogudes per una solidaritat feminista amb el moviment de dones kurdes, des de Catalunya ens endinsem al Kurdistan del nord, sota domini turc, a l’inici de la primavera. Volem saber com implementen el Confederalisme Democràtic, un projecte revolucionari feminista, ecologista i democràtic des de la base, fruit de la ideologia del moviment d’alliberament kurd liderat per Abdullah Öcalan, cofundador del PKK (Partit dels Treballadors del Kurdistan), i empresonat des del 1999 a l’illa d’Imrali.

http://directa.cat/revolucio-de-dones-al-kurdistan-cronica-dun-viatge-en-cinc-estacions

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*